keskiviikko 26. syyskuuta 2012

25.9.2012 Outfit

Tässä vielä Köpiksen lauantailta. Tiinan setti: neule, mustat farkut ja loaferit, Tommy Hilfiger (Tiinan työnantaja Hilfiger), laukku Bottega Veneta. Lainatakseni bloggari Mintun sanoja niin loaferit on uudet ballerinat. Kävin tänään Lindexissä, Missonin mallisto ilmestyi tänään rekkeihin. Olin Koskarissa vasta puol yhden aikoihin. Vaatteita+ muita asusteita oli ihan hulluna vielä jäljellä. Eli tänään kannatti asua Tampereella. Minttu päivitti Tukholmasta jotain ihan päinvastaista. Siellä kauhea kaaos ja kaikki koot loppu. Huomenna päivitys muutamista hankinnoistani! Tuskin maltan odottaa taasen!!!!Tänään olin vierailulla isäni vaatekaapilla. Etsin ja löysin! Apua! Löydön paljastan myöhemmin. Se on niin täydellinen!!!!!!!!!



Kuva on otettu vintageliike Trois Pommesissa. Siitä lisää vielä myöhemmin. Muuten, Köpiksen liikkeissä, kahviloissa ja ravintoissa on aina ihania kukkia vaaseissa!



Less is more! Tässä se on jotenkin niin selvästi. Köpisläiset on siinä niin hyviä. Asun kuin asun kruunaa AINA hyvä laukku!



Eiks ookkin jotenkin niin söpöt? 



Tässä aikaste hienot niittiloaferit. Kuva Notebenestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti